Flade Havrebrød med spinat

Flade Havrebrød med spinat

Jeg spiser meget sjældent brød, da jeg ikke gider almindeligt købebrød.

Når jeg spiser brød, vil jeg have rent fuldkorn og da jeg endnu ikke har fundet et sted hvor det kan købes, så må jeg jo bage det selv.

Grovvalsede havregryn er 100 % fuldkorn og som udgangspunkt glutenfri, men havren kan indenolde gluten, hvis den er valset et sted hvor de også arbejder med glutenholdige mel typer.

Hvis du vil være helt sikker på at det er glutenfrit, så skal du vælge de mærker hvor der står glutenfri på.

Opskriften på Havrebrød med spinat kommer her

6 stk.

  • 2 dl. havregryn
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 1/2 dl. sesamfrø
  • 3 æg
  • salt og peber

Havregrynene blendes til mel og spinaten hakkes fint.
Rør alle ingredienserne sammen og fordel dejen jævnt i en 17 × 24 cm. bradepande.

Brødet bages ved 200 °C i ca 18 min. til det er fast og gyldent.

Lad brødet køle i mindst 10 min. inden du skære det ud i 6 lige store stykker

Havrebrødet er her serveret med laks og avocado
  • 1 stk. havrebrød med spinat
  • 1/2 avocado
  • 25 g. letrøget laks
  • 1 tsk. hampefrø

Skær avokadoen i skiver og fordel dem på brødet. Put en skive laks på og drys med hampefrø.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *