Fyldte dadler med chokolade

Fyldte dadler med chokolade

En super velsmagende “konfekt” til jul er Marcipan fyldte dadler med chokolade.

De er ret hurtige at lave og der skal kun bruges 4 ingredienser.

Opskrift på Marcipan fyldte dadler med chokolade.

Du skal bruge :

  • 100 gr. mandler
  • ca. 40 dadler (dem i papkasse)
  • 1 spsk. vand
  • 80 gr. chokolade

Start med at fjerne stenene fra alle dadlerne, det er vigtigt at du gør det lidt forsigtigt, skær en revne og fisk stenen ud.

Put nu alle mandlerne og 8 dadler i en foodprocessor og kør til du har en rimelig ensartet smuldret masse, tilsæt vandet og kør igen, så det hele samler sig sammen. Stil marcipanmassen i køleskabet ca 30 min. så er den lettere at arbejde med bagefter.

Alle de resterende dadler fyldes nu med marcipan, du kan evt stoppe det ind i dadlerne med enden af en teske. “Luk” dadlen sammen om marcipanen.

Smelt chokoladen over vandbad og dyp så alle dadlerne heri. Jeg dypper kun den ene ende af dadlerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *