Heidi´s Chokoladebrud

Chokoladebrud

Noget af det nemmeste juleslik du kan lave, er chokoladebrud. Du kan i princippet putte lige hvad du har og ønsker i.

Jeg kan rigtig godt lide når der er poppet hirse i, de smager egentligt ikke af noget, men de giver en fantastisk konsistens, sådan lidt ala fransk nugat og morbær smager af karamel, jeg er derfor vild med denne kombination.

Opskrift på Heidi´s Chokoladebrud med poppet hirse og morbær.

Du skal bruge :

  • 100 g mørk chokolade min. 70 %
  • 1 dl. poppet hirse
  • 1 dl. mandler
  • 1/2 dl. morbær
  • 1/2 dl. rosiner

Smelt chokoladen over et vandbad.

Mens chokoladen smelter hakker du mandlerne groft og blander så poppet hirse, mandler, morbær og rosiner i en skål.

Den smeltede chokolade hældes over blandingen. Rør nu rundt indtil det hele er dækket af chokoladen og hæld så massen over i en form (ca 15 gange 20 cm) med bagepapir.

Stil formen på køl indtil chokoladen er størknet igen, lad den gerne blive på køl til den skal spises. Skær massen ud i lidt grove stykker og server.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *