Hviid´s Vægttabs-forløb

Hviid´s Vægttabs-forløb er et individuelt forløb til dig, der gerne vil tabe de overflødige kilo.

Der findes ikke en´ kostplan, der fungerer for alle.  Vi er alle forskellige og vi skal derfor også bruge forskellige redskaber, for at nå vores mål.

Jeg kan give dig enkle og konkrete værktøjer til at ændre din livsstil og dine vaner, så du kan smide de overflødige kilo og opnå et varigt vægttab.

Hviid´s vægttabs-forløb er ikke et kvik fix, det er ikke endnu en ekstrem lav kalorie kur, med monster meget træning. Disse kure gør ikke noget godt for din krop, du kan godt tabe nogle kilo, virkelig hurtigt på disse kure, men de påvirker hele dit hormonsystem, nedsætter stofskiftet og gir dig stress på celleplan, hvilket gør at du efter kuren tager mere på, end du tabte.

For mig handler sundhed først og fremmest om tilvalg, ikke om fravalg og det behøves bestemt ikke at være kedeligt at leve sundt. Det handler om balance, og der er ingen grund til at blive fanatisk.

Hviid´s vægttabs-forløb  bliver skræddersyes, til netop dig og dine behov. Jeg tager hensyn til hele din krop og  sørger for at alle de basale behov bliver dækket. Sammen finder vi ud af, hvad der virker bedst for dig, hvad der motivere dig og hvor du har dine svagheder. Jeg vil giver dig redskaberne til at sammensætte din kost, så du kan være mæt, energisk og uden sukkertrang hele dagen, samtidig med at du taber dig .

Vi implementere ændringerne i dit tempo, således at du stille og roligt får ændret dine kostvaner i den rigtige retning, så du og ikke mindst din krop kan følge med. Vægttabet går derfor ikke så stærkt som på mange af de skrappe lynkure og der kan også være perioder her, hvor vægten står stille, fordi du bygger muskler op.

Vi indarbejder nye sundere vaner, som også holder når hverdagen bliver presset. Forløbet skal derfor ikke tages som en kur, men som –

Starten til en sundere livsstil.

En livsstil skal kunne holde på den lange bane – mange år frem i tiden. Derfor skal det heller ikke være surt, svært og enormt besværligt.

Der skal derfor også være plads til fest og farver ind i mellem

Der er ikke noget der er helt forbudt her. Så vil du fx. ikke undvære et glas rødvin fredag aften, så finder vi plads til det, også selv om du skal tabe dig. Det drejer sig ofte om mængder og om at få et sundt forhold til tingene. Sammen finder vi et leje der passer til dig og dine behov.

Jeg vil følge dig tæt, hjælpe og motivere dig hele vejen, fra du tager beslutningen, til dit mål er nået.

Når du vælger Hviid´s Vægttabs-forløb får du:

 • 3 måneders forløb, hvor jeg hjælper og støtter dig hele vejen.
 • 1 ½ times opstarts samtale, hvor vi bla. gennemgår dine nuværende kost- motion- og madvaner, samt laver målinger og Tanita kropsanalyse (vejning, BMI, basalstofskifte, fedtprocent,muskelmasse mv.).
 •  6 gange ½ times opfølgning (ca. hver 14 dag) inkl. målinger og Tanita kropsanalyse. Her følger vi op på, hvordan det er gået siden sidst. Hvad der har været svært, hvilke udfordringer du møder i din hverdagen og hvilke ting der fungere rigtig godt. Hvad er status nu og hvad skal ændres til næste gang, så du kommer endnu tættere på dit mål.
 • Indsigt i hvilke vaner, der er uhensigtsmæssige for dig og hvordan du kan ændre dem.
 • Et sundere forhold til mad, hvor fravalg og afsavn blir erstattet af sunde tilvalg.
 • En hverdag med mere overskud til dig selv og dine kære.
 • Inspiration til nye sundere vaner.
 • En sundere, slankere og stærkere krop.
 • Mere glæde og overskud i hverdagen.
 • Stabil energi, som holder hele dagen.
 • Stabilt blodsukker.
 • Bedre livskvalitet.
   

  Hviid´s Vægttabs-forløb

  Klippekort til opstart og 6 opfølgninger.          Pris  2.800,-

FÅ KLIPPEKORTET HER

Ønsker du at betale i 3 Rater, så kan det også lade sig gøre.

Første rate er på 1.200,- den betales når du køber klippekortet, de næste 2 rater på hver 800,- betales med 30 dages mellemrum.

Der er mulighed for at tilkøbe flere opfølgninger

1 opfølgning af ca. 30 min. varighed.                          Pris 300,-

BOOK DIN TID HER
Køb 6 opfølgninger og få den ene gratis.

6 gange opfølgning af 30 min. varighed.          Pris 1.500,-

FÅ KLIPPEKORTET HER

De 6 samlede opfølgninger, skal være foretaget inden for 4 måneder. Opfølgende konsultationer er personlige og kan ikke videregives til andre.

 Hviid´s vægttabs-forløb er noget for dig, der –
 • Drømmer om et sundere og  lettere liv, men er i tvivl om, hvordan du skal kommer dertil.
 • Er klar til at give slip på de ting, der dræner dig for energi, og holder dig tilbage.
 • Er klar til at arbejde med dig selv og implementere nye sunde vaner.
 • Har prøvet alverdens forskellige kure og intet har virket.
 • Altid falder tilbage i den gamle vaner, uden at have opnået de resultater, du ønsker dig.
 • Døjer med sukkertrang.
 • Er træt af  yo-yovægt.
 • Ønsker et varigt vægttab.

Hvis du fortsætter med at gøre som du plejer, så får du det samme resultat som du plejer, så hvis du vil have et andet resultat, end det du plejer, så må du gøre noget andet end det du plejer, du må vælge en ny metode, og jeg står klar til at hjælpe dig hele vejen.

Få et liv i balance og en krop, du elsker
BOOK forløbet i dag 

Det er min store passion at formidle sundhed, og at hjælpe andre til at opleve, hvordan en sund livsstil kan give dem en slankere, sundere og gladere krop.

Du ønsker måske at tabe de overflødige kilo hurtigst muligt, og går derfor på en meget restriktiv lav kalorie kur, eller en bootcamp med ekstremt meget og hård træning. Og ja, du kan godt tabe mange kilo på kort tid, med denne metode, men når kuren er færdig og du vender tilbage til din gamle livsstil, så kravler kiloene langsomt men sikkert, på igen.

Du opnår derfor ikke et varigt vægttab, din gamle livsstil var jo medvirkende årsag til, at du var blevet overvægtig og nu har du oven i købet skubbet til din hormonbalance og stresset din krop på celleplan. Kroppen skriger nu efter næring og du falder derfor meget let i sukker fælden igen. Og så finder kiloene lige så stille og roligt tilbage. Og gerne flere end dem du tabte.

Når du gør det samme som du plejer, så kan du ikke forvente et nyt resultat.

Dette forløb skal ikke tages som en kur, men som starten til en sundere livsstil.

En livsstil skal kunne holde på den lange bane – mange år frem i tiden. Derfor skal det heller ikke være surt, svært og enormt besværligt.

Der skal også være plads til fest og farver ind i mellem

Derfor er der ikke noget der er helt forbudt her. Så vil du fx. ikke undvære et glas rødvin fredag aften, så finder vi plads til det, også selv om du skal tabe dig. Det drejer sig ofte om mængder og om at få et sundt forhold til tingene. Sammen finder vi et leje der passer til dig og dine behov og får indarbejdet  nye sundere vaner, som også holder når hverdagen bliver presset.