Kakao og lakrids Trøfler, lavet af lutter gode ingredienser.
Opskrift på kakao og lakrids Trøfler
Du skal bruge :
- 400 g. dadler (udstenede, fra kasse)
- 2 dl. Kakaofibre
- 1/2 dl. kokosolie
- 1/2 tsk. vanilje pulver
- ca. 150 g. Mørk chokolade
- 1 spsk lakridsgranulat (eller mere efter smag)
Smelt kokosolien og udsten alle dadlerne. Put nu alle dadler, kakaofibre, kokosolie og vanilje pulver i en foodprocesser og kør massen til du har en samlet ensartet konsistens.
Tag halvdelen af massen fra og tilføj lakridsgranulat til resten, kør igen så lakridsen bliver arbejdet ind i massen.
Stil nu det hele i køleskabet, i mens du smelter chokoladen over vandbad.
Tril små kugler af trøffelmassen og dyp dem i chokoladen, drys evt lakridsgranulat over dem der indeholder lakrids, så du kan kende forskel på dem.