Hormonterapeutisk konsultation

Jeg tilbyder personlige konsultationer.

Som komplementær hormonterapeut vil jeg, med udgangspunkt i dine behov og ønsker, lave en plan for, hvordan vi bedst kan hjælpe dine hormoner tilbage i balance.

Jeg vil skræddersy et program, specielt til dig. Programmet kan omfatter både kost, kosttilskud, søvn, motion, stress reduktion og øvrige livsstilsændringer.

Udover konsultationen skal du påregne eventuelle omkostninger til vitaminer/kosttilskud samt eventuelt laboratorietest, som ikke udføres af egen læge.

Har du nogen spørgsmål mht. konsultationer, eller er du i tvivl om, hvorvidt jeg vil kunne hjælpe netop dig,  så skrive til mig på heidi@kostkropogbalance.dk

Hormonterapeutisk konsultation

 Varighed 60 til 120 min. (+ forberedelse før og efter konsultationen)     1400,-

Bestil tid 

Køb 3  samlede konsultationer og SPAR 900,-kroner.

samlet pris   3300,-

De 3 samlede konsultationer, skal være foretaget inden for 10 måneder. Opfølgende konsultationer er personlige og kan ikke videregives til andre.

BESTIL KLIPPEKORT

Vil du gerne betale i 3 rater

Prisen er så 3400,- og der betales henholdsvis 1400 kr, 1000 kr  og  1000 kr, med 30 dages mellemrum, første rate betales ved købet.

Klippekort med ratebetaling

Hvad får du for pengene ?

Du får tilsendt et langt spørgeskema og en kostdagbog til 5 dage som skal udfyldes og sendes til mig senest 4 dage før konsultationen, jeg bruger så tid på at sætte mig ind i dine problematikker, evt diagnoser og medicin, inden du kommer.

Til selve konsultationen bliver du kropsscannet på min Tanita vægt, vi taler om dine problematikker og jeg laver evt. forskellige test og screeninger.

Da det tager tid at lave et individuelt program og der muligvis kommer ting frem til konsultationen, som jeg skal undersøge nærmere, får du ikke dit program med hjem samme dag. Det får du tilsendt efterfølgende, når jeg har lavet et program der passer præcis til dig. Ønsker du det, ringer jeg dig op og du får 15 min. telefon konsultation hvor jeg gennemgår programmet med dig.

Hvor mange konsultationer skal du have ?

Da det tager tid at ændre på hormon balancen, skal du regne med, at du nok skal komme flere gange. Antallet af gange kommer helt an på, hvad dine problematikker er.

Nogle kan nøjes med få konsultationer, mens andre har behov for at komme hver anden til tredje måned igennem 1 til 2 år.