Rabarberkage

RabarberkageJeg er vild med kombinationen af den, på en gang syrlige og søde smag som du finder i denne Rabarbarkage.

Opskrift på Rabarberkage

Du skal bruge:

  • 750 g. rabarber
  • 225 g. kokospalmesukker eller sukrin gold
  • 175 g. smør
  • 150 g. kokosmel
  • 150 g. mandler
  • 2 store æg eller 3 små
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk ren vanilje pulver

 

Skær rabarberne i tynde skiver og put dem i et ovnfast fad, drys 75 g. af kokospalmesukkeret over og stil fadet til side.

Smelt smørret og blend mandlerne til mel, put begge dele i en skål og rør det sammen med resten af ingredienserne.

Fordel dejen rimeligt jævnt over rabarberne og sæt kagen i en 150 ℃ varm ovn (varmluft) og bag den i ca. 45 min.

Kagen smager fantastisk med vaniljeis eller flødeskum til.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *