Raw chokolade-havtorn kage

Raw chokolade-havtorn kageLækker Raw chokolade-havtorn kage med en intens smag af chokolade og et strejf af syrlighed fra havtornene.

Opskriften kommer her

Til bunden skal du bruge :

  • 50 g. Mandler hakket groft
  • 1 dl havregryn
  • 50 g kokospalmesukker
  • 75 g smeltet kokosolie
  • 2 spsk agavesirup
  • 1 knsp. Himalaya salt

Det hele puttes i foodprocessoren og køres til en ensartet masse.

Fordel massen i bunden af en kageform på ca 18 cm  I diameter og sæt bunden i fryseren mens du laver chokolade laget.

Til chokolade laget skal du bruge :

  • 8 dadler (fra papæske)
  • 100 g nøddemælks pulp* ( eller mandler kværnet til mel )
  • 1 dl. Raw cacao
  • 2 dl kokosmælk
  • 40 g. Smeltet kokosolie
  • 1 knsp. Himalaya salt

Alt køres til en ensartet masse i foodprocessoren og fordeles oven på bunden og der drysses havtornbær ud over.

Sæt kagen i fryseren eller på køl igen indtil den har sat sig.

Du kan se hvordan du laver nøddemælk og får nøddemælkspulp her

2 meninger om “Raw chokolade-havtorn kage”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *