Squashpasta med cremede svampe

Squashpasta med cremede svampe

Squashpasta med cremede svampe er super lækker og enormt hurtig aftensmad.

Vil du gerne have flere grøntsager ? Det er enormt nemt at skifter pasta ud med grøntsags spiraler. Her har jeg lavet Squashpasta med cremede svampe, men “pastaen” kunne lige så godt være lavet af  fx. gulerødder eller rødbeder. Og de kan selvfølgelig også bruges til almindelig kødsovs, eller til det du plejer at spise pasta til.

Opskrift på Squashpasta med cremede svampe

Ca. til 2 persone

  • 1 squash
  • 250 g. champignon
  • 250 ml. Soya Cuisine (eller fløde)
  • Revet muskatnød
  • Salt og peber

Lav squashpasta på en spiraliser, eller ved at lave tynde plader på et mandolinjern og herefter skære pladerne i tynde strimler. Squashen kan enten bruges helt rå eller hvis du ønsker den varm, overhældes med kogende bouillon som det så skal ligge i ca. et minut, hvorefter væden trykkes ud.

Champignon rengøres og skæres i skiver som svitses på en varm pande. Når svampene har afgivet en del væske, hældes Soya Cuisine på. Der krydres med revet muskatnød, salt og peber og fløden koges ind, indtil sovsen er blevet cremet. Pas på den ikke koger for meget ind, der skal stadig være en del sovs tilbage.

Fordel pastaen på 2 tallerkner og hæld de cremede svampe over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *